Direktlänk till inlägg 11 november 2008

Harmoni inuti

Av Dean - 11 november 2008 21:50

Idag är jag lugn och fridfull i sinnet. Jag har käkat en egen macka i bibliotekets källare och druckit mitt te som smakade beskt och plast, så jag drack bara en halv kopp. Det satt en kvinna på andra sidan av den runda gröna sittpallen, jag hoppades att hon inte skulle påstå att man inte får äta mackor i bibliotekets källare eller nåt annat jobbigt. Jag är rädd för att göra saker som man kan bli tillsagd att man inte får göra. Jag har busat för lite, då blir man en fegis.

En gång när jag var liten sprang jag och gömde mig under farmors säng, för att jag var så ledsen och arg av någon anledning som jag inte minns. Det var något med lakrits, jag har en bild av en liten halvmåne av lakrits.

Då skämdes jag så himla mycket över mitt barnsliga beteende. Det är hemskt att skämmas.

Och ibland får jag dåligt samvete för fullständigt ologiska saker, en gång började jag gråta för att jag inte äter paprika, jag kände mig så elak mot mina föräldrar för det. Verkligen hemskt. 

Fast egentligen är det roligt att leva.

Jag är så glad idag. Jag har lyssnat på Lars hela dagen och insett att han är förbannat bra som artist, texterna är bra också och melodierna och allt är bara väldigt bra med honom.

Vid kvällsmaten skar jag mig i tummen och det ville aldrig sluta blöda trots att jag satte två plåster över. Jag kan inte låta bli att lukta på det, det luktar så där äckligt unket om det. 

Jag är så himla glad och jag skrev ett fint brev till Annie på rosa papper som jag vek till en loppa, jag kom knappt ihåg hur man gjorde. 

Imorgon ska jag posta brevet. Så känner jag mig lite närmare mina vänner och lite mera levande.

 
 
annie

annie

11 november 2008 22:33

JIIIPPPIIIIIIII :D:D:D:D:D:D.d.d.d..:D:.d..d---- nu blev jag glad. min tumme luktar också unket, hela handen, för jag fick näsblod. tre gånger idag. jag fick det en gång. och då var tuija med, jag gick till ett rum där det fanns papper och la mig på golvet. sen när det slutat sa hon att hennes dotter får näsblod hela tiden och hon ringt till sjukhuset och de sagt att man ska luta sig framåt och hålla för blodflödet liksom fast utifrån längst upp på näsan. hålla brukar jag ju göra, men inte luta mig framåt. ologiskt. men när jag kom hem kom det igen när jag snöt mig, värsta dunderfloden. okej nu testar jag, tänkte jag. testade. lutade framåt. höll. det rann ut blod. höll papper med andra handen. det slutade aldrig. blödde och blödde. därav blodhand. sen la jag mig på rygg och efter en stund hade det slutat. hm.

http://vadaskavsar.blogspot.com

 
Ingen bild

dean

12 november 2008 11:01

låter jättekonstigt att luta sig frammåt! man har ju hört luta bakåt annars. tror du inte att de sa fel, i förvirring och stress. att de menade luta sig bakåt.
näsblod har jag nästan aldrig. det är ltie äckligt. fast rätt spännande, varför blöder man där liksom av alla ställen? och varför har vissa det så ofta?
det är jobbigt att ha sår på händerna för allt blir svårare. igår när vi spelade uno fick jag använda "fel" hand att ta upp korten med för min ytumme kunde inte riktigt med klumpplåstret på. och att diska eller tvätta håret, usch, man vill ju inte ha ont i såret. sånt får vänta.

 
Ingen bild

dean

12 november 2008 11:02

haha, min ytumme! ska börja kalla den så.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dean - 9 september 2011 12:33


    ANNIE!

Av Dean - 11 november 2009 23:11

Det kanske kan vara läge att meddela att jag har en ny blogg. Ja, en ny. Ännu vet jag inte säkert vad som händer med tomatburgare, jag vill ha kvar den ändå i cybern. Kanske kommer jag att skriva här någon gång. Återstår att se.   Framtiden fin...

Av Dean - 4 november 2009 11:08

Igår försov jag mig till lektionen och missade Annes debattinlägg i frågan om utbildning och bildning, och om folkhögskolors vara eller icke vara i den alltmer produktionsinriktade framtiden. Har som ni ser fått ett hum om vad det handlade omi alla f...

Av Dean - 3 november 2009 00:42

"Det anses inte politiskt korrekt att tycka si eller så" säger de. Och tacka fan för det, säger jag! Nu är jag inte rädd eller osäker längre. Jag har också en rätt att stå på mig och välja mina krig och föra dem som jag vill. ...

Av Dean - 2 november 2009 23:20

Nu är det väldigt bra. Nu kan du läsa, mamma! Av flera anledningar är det ovanligt bra. Och efter regn kommer solsken, eller kanske i mitt fall - efter lågtryck kommer duggregn. Det har varit lite svart ett tag. Men nu har jag kommit på vad jag s...

Presentation

Omröstning

Är det viktigt att vara konsekvent?
 Ja, iafallafall när det gäller politik.
 Ja, absolut, så ofta som möjligt.
 Nej, varför skulle det vara viktigt?
 Det kan vara bra att sträva efter, men inte nödvändigt.
 Fan vad du är pretto, tagga ner och skaffa en hobby istället för att ställa dumma frågor.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gbg


Ovido - Quiz & Flashcards