Alla inlägg den 23 april 2009

Av Dean - 23 april 2009 10:26

Patrik sa nåt konstigt imorse innan han gick till jobbet. Eller har jag drömt det?

Jag vill minnas att han sa nåt om att jag inte skulle börja banta. Typ med allvarligt tonfall. Ungefär som att jag brukar springa runt och klaga på min (icke-existerande) bullmage och äta sallad med förevändningen att det är sunt och smalt. 

Så är det INTE, vill jag klargöra. Jag är spinkig som en fjällbjörk och van att folk oroar sig med huvudet på sned. Så har det alltid varit. Jag skyller på en grym ämnesomsättning och att jag äter lite för veganskt för att kunna få i mig några betydande mängder fett. Jag har ALDRIG haft för avsikt att bli smal och snygg, det råkar bara vara så att min kropp är som den är. Hur man ser ut har inte alltid direkt att göra med hur man vill eller försöker se ut.

Och nej, jag tänker förstås inte börja banta. Sällan och aldrig. Däremot klämde jag tre hemgjorda chokladskorpor (gjorda efter ett recept där de kallades "brownies") igår och tre idag. Har jag tur kanska jag kan kamma hem ett kilo på vågen så småning om.

Av Dean - 23 april 2009 09:41

Nåväl.

Man är väl inte så jävla märkvärdig alltid. Nu tänker jag blogga fashion. Här är min morgonrock och jag. Fatta morgonrocken alltså, jag önskar jag kunde bifoga en flik av den så att alla fick känna hur mjuk den är.


(Missa för all del inte finnen på min överläpp, den är tyvärr nästan borta nu.)

Av Dean - 23 april 2009 09:30

Åh, vad tråkigt jag är som alltid måste rabbla vilken dag och vilket datum det är. Fixerad vid tid. Idag tänker jag inte säga någonting. Ni får själva tänka. I mitt huvud är det tomt på datum och tider, jag vet inte vad det är.


Och vädret ska jag inte heller nämna. Det är fullständigt ovidkommande huruvida solen skiner eller regnet faller eller stormen rasar. Jag sitter ju inomhus ändå.


Ingen lär väl heller sakna en rapport över vad jag kan, bör och vill göra idag. Eller vilken musik jag lyssnar på. Eller vad jag har för kläder. Eller vilka filosofiska resonemang som är på tapeten idag. Eller vad jag åt till frukost. Eller vilken av mina vänner jag helst skulle vilja umgås med idag. Eller hur mycket pengar jag har på mitt konto.


Men vad återstår då att tala om? Är jag så tråkig att de ovan upprabblade skrivämnena är det enda jag har att komma med i min blogg? Att jag, om dessa bannlyses, fullständigt tappar skrivförmågan?

Jag tror jag har blivit lite tråkig på sistone. Jag skyller på tiden och vädret och alla plikter, med mera. Det är mycket med det jordiska.

Presentation

Omröstning

Är det viktigt att vara konsekvent?
 Ja, iafallafall när det gäller politik.
 Ja, absolut, så ofta som möjligt.
 Nej, varför skulle det vara viktigt?
 Det kan vara bra att sträva efter, men inte nödvändigt.
 Fan vad du är pretto, tagga ner och skaffa en hobby istället för att ställa dumma frågor.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gbg


Ovido - Quiz & Flashcards