Alla inlägg den 5 maj 2008

Av Dean - 5 maj 2008 18:36

Idag har jag sannerligen fyndat på Myrorna!

Och så har jag klippt mig också, det kostade 330 kr för drop-in och jag visste inte alls hur jag skulle ha det. Så när jag slog mig ner i stolen kände jag mig arg och otålig. Men damen med saxen fixade och trixade och rev och naggade ganska bra tyckte jag ändå.

Efter ett tag kände jag mig ganska nöjd med spegelbilden, måhända en liten skit, men inte fullt lika ful som innan. Men såklart var hon inte klar, det skulle klippas bort små hårstrån här och där och dessutom kletas in vax och hårspray.
Så när jag gick därifrån såg jag som alltid ut som en tant i håret. Men för all del. Jag tror det blir bra, iallafall kul för stunden att slippa långt hår.

Sen tänkte jag mig att jag skulle på Myrorna och se om de möjligtvis hade några glasburkar, sådana som man kan fylla med havregryn, linser eller något annat bra.

Och det hade de minsann. Jag hade varit nöjd och glad om jag kommit därifrån bara med två burkar, men på mindre än fem minuter hade jag fyllt nävarna med oumbärliga saker.

Det var tre väldigt fina djupa tallrikar, en liten plastburk som man blandar mjöl och mjölk i, och sist men inte minst Hos läkaren: Svar på sexualfrågor, en sliten bok från 1944, utgiven av RFSU! Slå det, den som kan.

Jag måste få bjuda på en av bokens alla frågor och funderingar. Här står till exempel om olika "lägen under samlaget", det vi idag kallar sexställningar.

"- Kan kvinnan också ligga på mannen?" Tyvärr är det här trasigt i boken, men jag försöker urtyda det som står lite längre ner.

"Mannen kan också sitta på en stol, medan kvinnan sitter gränsle över hans ben, vänd mot honom, vilket inte är så särdeles bekvämt men kan uppskattas som en omväxling." (...)

"- Men är inte en del av dessa lägen onaturliga och abnorma?

- Jag kan inte förstå, varför vi skulle behöva kalla ett visst läge för normalt och de andra för abnorma. Vad som för tillfället är vanligast beror på sociala traditioner, och det som anses för naturligt på ett ställe kallas på andra stället för abnormt."

Nej, nu måste jag få något i mig innan magen blir riktigt osams.

Men senare skall jag försöka få klur på hur synen på homosexualitet speglas i boken, och en massa annat spännande.

Skall även nämna att mina inköp endast kostade fem kronor per pryl. Länge leve second hand!

Presentation

Omröstning

Är det viktigt att vara konsekvent?
 Ja, iafallafall när det gäller politik.
 Ja, absolut, så ofta som möjligt.
 Nej, varför skulle det vara viktigt?
 Det kan vara bra att sträva efter, men inte nödvändigt.
 Fan vad du är pretto, tagga ner och skaffa en hobby istället för att ställa dumma frågor.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gbg


Ovido - Quiz & Flashcards