Direktlänk till inlägg 18 juli 2008

Det har slutat regna

Av Dean - 18 juli 2008 11:37

Ja, nu är jag här IGEN. Kan visst inte slita mig från bloggen, eller från datorn över huvud taget.

Det har faktiskt slutat regna nu och mitt humör är lite på bättringsvägen mycket tack vare det. Inte för att jag varit på kasst humör men väggen av regn gav mig en tråkig känsla av att vara isolerad och instängd här.

Nu kan jag alltså gå ut när jag vill. Vad jag nu ska ut och göra. Kanske göra den där piercingen i örat som jag har tänkt på i cirka sex år nu. Fast det kostar ju. Jag funderar på att göra den själv istället, om den nu absolut ska göras. Vad det nu ska vara bra för.

Apropå det så är mina polisonger nästan komiskt långa nu. Se bild. Jag funderar på vad jag ska göra med dem. Vad jag överhuvud taget ska göra med håret idag. Jag drar en sidbena och ser hur länge det håller. Det brukar inte hålla så länge desvärre. Men för stunden är det ju snyggt. För mig, den där stunden framför badrumsspegeln. Det är väl det som räknas. Hur man ser på sig själv.

Vad andra ser spelar förvisso roll. Väldigt mycket roll.

Jag är den där typen som oftast inte har någon frisyr alls. Inte den stajlade snygga typen, inte heller den busigt nyvakna ruffs-typen, bara typen utan frisyr. Platt, håglöst hår. Om jag varit mer mottaglig för reklam hade jag kanske provat alla schampon som utlovar "livfullt, piggt, attraktivt, spännande, vackert och fräscht hår" vid det här laget. Men jag är inte speciellt mottaglig för reklam. Det krävs mer än en lögn för att en vara skall vara attraktiv för mig.


Nu låter det som själva fan där uppifrån. De håller på för fullt med att göra iordning vindslägenheten, och eftersom alla är på jobbet på dagarna (icke jag) så kan man väsnas hur mycket som helst då utan att det gör något.

Men för all del, jag är inte kärring än och står ut med lite väsen. Borra på.

Frågan är om jag ska cykla runt och sätta upp Rotundans program på Maxi och Hemköp nu så är jag av med det. Annars blir det aldrig gjort. Jo, det kunde vara skönt att komma ut lite.


För att detta inlägg överhuvudtaget skall kunna kvalificeras i Mode-kategorin där jag placerat det så får jag väl dra en beskrivning av min klädsel idag.

Luggen tycks hålla sig rätt okej på sin plats (det är ju vindstilla här inne!). Byxorna är svarta och köpta i en barnaffär vid namn Piraya för rätt många år sen, för 25 spänn eller nåt ditåt på storrea. Praktiska fickor både bak, fram och på benen, som lätt kan öppnas och knäppa igen. Definitivt prisvärda!

Strumporna är blåvitrandiga och fådda i 20års-present av sambo.

Skjortan är vit och också köpt på barnavdelningen (nähä! det menar du inte?) och jag vet ingenting om skjortor men jag antar att den duger som skjorta med något under pga det tunna ljusa tyget. Något under är detsamma som det ekologiska vita bomullslinnet från mamma, som även är med mig varje dag på jobbet för att jag ska slippa vara naken så när som på en persikofärgad tygtrasa med världens största armkikhål (hat) inför kunderna.

Ja, jag glömde beskriva mitt skärp som jag börjat gilla mer nu (har nästan gett upp sökandet efter klassiskt skinnskärp i icke skinn med vanligt metallknäppe fram). Det är typ randigt och har sån där ganska dum knäppning jaja jag vet inte hur jag ska beskriva det så skitsamma.

Så ser jag ut idag alltså, mycket hett och somrigt (öh, nja) och alltid lika tidlöst inne.

Och så skorna då. Det blir bruna puma. Jag har hört att man inte ska ha gympaskor till finklädsel men jag har bara gympaskor (hej konservativ) och tycker att nästan allt som klassas som finskor borde kallas skitfula skor.


Men fan vad här låter. Jag tror regnet kom och gick igen så jag gör detsamma strax. Hej då alla.


Ps. Jag har problem med de här eviga rubrikerna. Majoriteten av mina inlägg handlar inte om något speciellt, så vad ska jag kalla dem?



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dean - 9 september 2011 12:33


    ANNIE!

Av Dean - 11 november 2009 23:11

Det kanske kan vara läge att meddela att jag har en ny blogg. Ja, en ny. Ännu vet jag inte säkert vad som händer med tomatburgare, jag vill ha kvar den ändå i cybern. Kanske kommer jag att skriva här någon gång. Återstår att se.   Framtiden fin...

Av Dean - 4 november 2009 11:08

Igår försov jag mig till lektionen och missade Annes debattinlägg i frågan om utbildning och bildning, och om folkhögskolors vara eller icke vara i den alltmer produktionsinriktade framtiden. Har som ni ser fått ett hum om vad det handlade omi alla f...

Av Dean - 3 november 2009 00:42

"Det anses inte politiskt korrekt att tycka si eller så" säger de. Och tacka fan för det, säger jag! Nu är jag inte rädd eller osäker längre. Jag har också en rätt att stå på mig och välja mina krig och föra dem som jag vill. ...

Av Dean - 2 november 2009 23:20

Nu är det väldigt bra. Nu kan du läsa, mamma! Av flera anledningar är det ovanligt bra. Och efter regn kommer solsken, eller kanske i mitt fall - efter lågtryck kommer duggregn. Det har varit lite svart ett tag. Men nu har jag kommit på vad jag s...

Presentation

Omröstning

Är det viktigt att vara konsekvent?
 Ja, iafallafall när det gäller politik.
 Ja, absolut, så ofta som möjligt.
 Nej, varför skulle det vara viktigt?
 Det kan vara bra att sträva efter, men inte nödvändigt.
 Fan vad du är pretto, tagga ner och skaffa en hobby istället för att ställa dumma frågor.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gbg


Ovido - Quiz & Flashcards