Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Om andra människor tänker

Av Dean - 17 maj 2009 17:15

Min vän sa med en viss förundran i rösten att hon inte trodde att alla människor tänker. Ja, tänker, som i grubblar. Grubbla, undra, fundera, analysera.

Min vana trogen svarade jag varken med att hålla med eller säga emot, bara "mm". Jag har ingen om aning hur det är med den saken, och liksom Skalman ogillar jag att uttala mig om något jag inte vet.

Således förblir jag oftast tyst.

Min vän är å andra sidan inte den sortens person som min mor skulle kalla för en tänkare. Hon är vimsig, glättig och hennes mamma tycker om manikyr. Men min mor känner inte min vän och det gör jag. Jag känner henne men kan inte säga att hon precis känner mig; jag säger ju aldrig något.

Det här var flera år sedan. Jag undrar fortfarande om människor tänker; och isåfall på vad och hur ofta och varför. Jag vill inte döma någon på föhand, som min mor gör.


Vi vet så lite om varandra. 

 
 
emma

emma

18 maj 2009 13:59

..vad nyfiken man blir på vad din mamma har sorterat in en i för fack =)

http://emmabrunnfors.se

 
Ingen bild

dean

18 maj 2009 16:38

haha, ja du... hon har faktiskt inte sagt nåt om dig, annars kanske jag hade skvallrat.

 
annie

annie

25 maj 2009 00:53

och jag då, vad är jag för fack då, vad säger din mamma om det, va? vi prata lite om din mamma idag. eller. jag satte på muminskivan. och pratade om när din mamma visade mig den lp:n och sjöng lite på misans låt. och när ni sjöng muminsången på muminkalaset. och så pratade vi om mymlan. och idag hade tove på sig den svarta tishan med ditt fantastiska broderi. trädet och katten. så himla fin. jag önskar mig något du har broderat hilda.

http://soroart.blogg.se

 
Ingen bild

dean

25 maj 2009 12:14

hm, jag borde inte skriva elakt om min mamma. hon dömer andra för att hon är uppväxt så, och jag vet att hon inte vill vara sån egentligen.
men dig tycker hon ju jättemycket om! hon säger det varje gång jag nämner ditt namn, "åh annie tycker jag så himla mycket om", haha, min mamma är kär i dig. hoppas det är okej.
åh, jag har faktiskt tänkt börja brodera, fast nu har jag inga pengar men om jag hade det skulle jag vilja brodera en sån där vad heter det väggbonad med ett ordspråk på. allt liv är lidande ska det stå på den. jag kan brodera nåt till dig med! om jag orkar. hallå jag har brev till dig ju, fan också, det blir aldrig klart. jaja.
vad vill du ha för broderi då?

 
annie

annie

28 maj 2009 22:35

åh! hihi. vad fint. det är helt okej. att hon är kär i mig. hahhaha vad sött nu blev jag glad. jag gillar din mamma också. :)

WOW det låter som en fantastisk bonad! wow, wow. jag vill också. hmm. kanske ska investera i sånt. men vad behöver man köpa då egentligen? broderigarn och nåt att brodera på va? behöver man en såndär som sträcker ut det också, såndär rund grej...? måste man ha det?

jag vill ha ett vad som helst broderi, det spelar ingen roll, liksom, du gör bra, och ah.

http://soroart.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dean - 9 september 2011 12:33


    ANNIE!

Av Dean - 11 november 2009 23:11

Det kanske kan vara läge att meddela att jag har en ny blogg. Ja, en ny. Ännu vet jag inte säkert vad som händer med tomatburgare, jag vill ha kvar den ändå i cybern. Kanske kommer jag att skriva här någon gång. Återstår att se.   Framtiden fin...

Av Dean - 4 november 2009 11:08

Igår försov jag mig till lektionen och missade Annes debattinlägg i frågan om utbildning och bildning, och om folkhögskolors vara eller icke vara i den alltmer produktionsinriktade framtiden. Har som ni ser fått ett hum om vad det handlade omi alla f...

Av Dean - 3 november 2009 00:42

"Det anses inte politiskt korrekt att tycka si eller så" säger de. Och tacka fan för det, säger jag! Nu är jag inte rädd eller osäker längre. Jag har också en rätt att stå på mig och välja mina krig och föra dem som jag vill. ...

Av Dean - 2 november 2009 23:20

Nu är det väldigt bra. Nu kan du läsa, mamma! Av flera anledningar är det ovanligt bra. Och efter regn kommer solsken, eller kanske i mitt fall - efter lågtryck kommer duggregn. Det har varit lite svart ett tag. Men nu har jag kommit på vad jag s...

Presentation

Omröstning

Är det viktigt att vara konsekvent?
 Ja, iafallafall när det gäller politik.
 Ja, absolut, så ofta som möjligt.
 Nej, varför skulle det vara viktigt?
 Det kan vara bra att sträva efter, men inte nödvändigt.
 Fan vad du är pretto, tagga ner och skaffa en hobby istället för att ställa dumma frågor.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gbg


Ovido - Quiz & Flashcards